VISION HAIRCARE – SUUNNITELTU SKANDINAAVISELLE HIUSTYYPILLE | Body
382
page-template-default,page,page-id-382,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Sola, Spray Tan

Loma ja vapaa-aika lähestyy. Se on niin lähellä, että voit jo tuntea auringon lämmön, meren tuoksun ja lämpimät kesäyöt. Vain tasainen rusketus puuttu, mutta SOLA auttaa! SOLA suojaa turvallisesti ja mukavasti ihoasi vaarallisilta UVA- ja UVB-säteiltä. Lisää säännöllisesti saadaksesi paremman suojan, mutta älä pelkää uimista – SOLA on vedenkestävä! HUOMIO! Ei sisällä haitallista titaanidioksidia!

Sola +30

Tehokas suoja auringon haitallisia UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Suojakerroin 30. Ph-arvo on lähellä ihon omaa ph-arvoa, joten sopii käytettäväksi koko perheelle. SOLA ei sisällä silikoneja, väriaineita, parabeeneja eikä titaanioksidia, joten se on turvallinen käyttää. Suihke helpottaa tuotteen levittämistä. Voit uida huoletta, sillä SOLA on vedenkestävä.

Sola +50

Korkein suojakerroin auringon haitallisia UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Ph-arvo on lähellä ihon omaa ph-arvoa, joten sopii käytettäväksi koko perheelle. SOLA ei sisällä silikoneja, väriaineita, parabeeneja eikä titaanioksidia, joten se on turvallinen käyttää. Suihke helpottaa tuotteen levittämistä. Voit uida huoletta, sillä SOLA on vedenkestävä.

Spray Tan

Itseruskettava suihke kasvoille ja vartalolle kotikäyttöön. Helppo käyttää ja levittää. Saat nopeasti turvallisen sekä kestävän päivettyneen hehkun ihollesi ilman haitallista UV-säteilyä. Kullansävyinen lopputulos, joka sopii kaikille ihotyypeille. Ei sisällä pigmenttiä. Kuivuu nopeasti ihoa samalla kosteuttaen. Ei sotke vaatteita.