VISION HAIRCARE – SUUNNITELTU SKANDINAAVISELLE HIUSTYYPILLE | Muotoilu
364
page-template-default,page,page-id-364,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Thicker.

Voidemainen, hoitava muotoilutuote. Antaa hiukselle tuuheutta ja rakennetta samalla hoitaen ja kosteuttaen hiuksia. Hiukset tuntuvat uskomattoman hyväkuntoisilta ja ilmavilta ilman minkäänlaista tuotetuntua. Voidaan käyttää kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Sopii käytettäväksi kaikkien lämpötyökalujen kanssa. Keskivahva pito. Sisältää väri- ja UV-suojan.

Smooth Creaminal

Hiuksiin jätettävä, muotoileva vitamiinipommi. Sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän proteiineja, B5- vitamiinia, ja muita hoitavia ainesosia. Vähentää pörröisyyttä ja hoitaa latvoja. Keskivahva pito. Väri- ja UV-suoja.

Ruff

Suolasuihke ja Visionklassikko. Antaa hiuksille mattaista ja karkeaa rakennetta. Voit luoda myös rentoa rantalookkia taipuisiin hiuksiin. Suihkuta kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Föönaa, pörrötä tai muotoile kuten haluat. Ruff sisältää väri- ja UVsuojan.

Volume

Muotoilusuihke, joka antaa hiuksille maksimaalista tuuheutta ja rakennetta. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä kosteisiin hiuksiin ennen föönausta. Ei jätä hiuksia tahmeiksi! Sisältää väri- ja UVsuojan.

Root Lifter

Kevyt, suihkutettava vaahto tuomaan tuuheutta ja ilmavuutta tyvestä latvaan. Vähentää pörröisyyttä. Voidaan käyttää pyyhekuiviin ja kuiviin hiuksiin föönauksen alle. Sisältää lämpösuojan sekä väri- ja UV-suojan.

Styling Mousse

Rakennetta antava muotovaahto voimakkaalla pidolla. Styling Mousse sisältää väri- ja UV-suojan.

Pre-Heat Glaze

Kevyt muotoiluneste sisältäen lämpösuojan kaikille lämpötyökaluille. Poistaa erittäin tehokkaasti sähköisyyttä ja antaa hiuksille tuuheutta. Suojaa väriä ja sisältää UV-suojan.

Heat Protection

Heat Protection, lämpösuojasuihke, suojaa hiuksia lämpötyökalujen kuumuudelta samalla hoitaen ja antaen kiiltoa. Sisältää B-vitamiinia, joka auttaa säilyttämään hiusten rakenteen ja vahvuuden. Sopii kaikille hiustyypeille. Voidaan käyttää kuiviin ja kosteisiin hiuksiin. Sopii työskentelyyn kaikkien lämpötyökalujen kanssa.

Spray Wax

Hienojakoinen, kuiva ja helposti levitettävä, suihkemainen vaha. Antaa hiuksille rakennetta jättämättä rasvaista tai tahmeaa lopputulosta. Sopii myös pitkille hiuksille. Sisältää väri- ja UV-suojan.

Paste It

Mattaisen lopputuloksen antava voimakas muotoilupasta, joka tekee hiuksista paksumman tuntuiset. Helppo käyttää, kovettuu hiukseen muotoilun aikana. Sopii föönauksen allen ja viimeistelyyn. Suojaa väriä ja sisältää UV-suojan.

Fiber Wax

Fiber Wax on yksi markkinoiden kuitupitoisin mattavaha äärimmäiseen muotoiluun. Antaa voimakkaan pidon, mutta on samalla helppo työstää ja huuhtoutuu helposti pois. Sisältää väri- ja UV-suojan.

Moisturizing Scent

Hiusparfyymi, joka jättää hiukset raikkaan ja viehättävän tuoksuisiksi. Kosteuttaa ja suojaa väriä. Suojaa myös ympäristön haitoilta ja poistaa sähköisyyttä. Ihana tuote virkistämään hiukset missä vain, milloin vain!

Healthy Argan Oil

Healthy Argan on koostumukseltaan kirkas hoitava öljy. Silottaa ja jättää hiukset hoidetuiksi. Ainutlaatuinen yhdistelmä arganöljyä ja muita hiusta ravitsevia öljyjä kosteuttaa, vahvistaa ja korjaa rakennetta. Jättää hiukset helposti hallittaviksi kuitenkaan latistamatta niitä.