VISION HAIRCARE – SUUNNITELTU SKANDINAAVISELLE HIUSTYYPILLE | Shampoot & Hoitoaineet
337
page-template-default,page,page-id-337,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Moisturizing Shampoo

Kosteuttaa ja elvyttää kuivia sekä vaurioituneita hiuksia. Keratiini vahvistaa hiuksia antaen hallittavuutta, sekä tekee hiuksista kiiltävät ja pehmeät. Sopii hyvin myös kiharalle hiukselle. Suojaa väriä ja sisältää UV-suojan.

Anti Dandruff Shampoo

Shampoo, josta saat apua erilaisiin hiuspohjan ongelmiin, kuten hilseeseen, seborreaan ja rasvoittuvaan hiuspohjaan. Anti Dandruff sopii myös psoriaatikoille. Rauhoittaa ärtynyttä hiuspohjaa. Herkkä- tai ongelmaihoiset voivat käyttää tuotetta myös suihkugeelinä.

It’s Silver

Shampoo vaalennetuille, harmaille ja luonnostaan vaaleille hiuksille. It’s Silver auttaa säilyttämään viileän sävyn hiuksissa jättäen hiukset pehmeiksi ja hoidetuiksi. Voidaan käyttää päivittäin. Suojaa väriä ja sisältää UV-suojan.

Color Preserving Shampoo

Väriä suojaava ja kosteuttava shampoo. Arganöljy kosteuttaa hiuksia syvältä. Bambu-uute suojaa sekä korjaa käsiteltyjä hiuksia. Antaa pitkäkestoisen puhtauden ja kauniin kiiltävän lopputuloksen. Sulfaatiton ja parabeeniton. Sisältää UV-suojan.

Volumizing Shampoo

Tuuheuttava ja väriä suojaava shampoo. Pro-vitamiini B5 vahvistaa ja kosteuttaa hiuksia syvältä. Soijaproteiini jättää hiukset kimmoisaksi. Volumizing Shampoo on sulfaatiton ja parabeeniton. Sisältää UV-suojan.

Color Preserving Conditioner

Väriä suojaava ja kosteuttava hoitoaine. Arganöljy kosteuttaa hiuksia syvältä. Bambu-uute, sekä ainutlaatuinen yhdistelmä proteiineja suojaa ja korjaa käsiteltyjä hiuksia jättäen ne todella kiiltäviksi ja helposti käsiteltäviksi. UV-suoja.

Volumizing Conditioner

Tuuheuttava ja väriä suojaava hoitoaine. Provitamiini B5 kosteuttaa ja kasviproteiini suojaa sekä vahvistaa hentoa hiusta. Omenansiemenöljy tuo käsiteltävyyttä ja kiiltoa, sekä poistaa sähköisyyttä. Antaa UV-suojan.

Easy Conditioner

Kevyt hoitoaine päivittäiseen käyttöön. Karitevoi (Shea Butter) suojaa haitallisilta UV-B säteiltä ja poistaa sähköisyyttä. Keratiini vahvistaa hiuksia ja suojaa lämpötyökalujen haittavaikutuksilta.

Just Leave It

Kevyt, hiuksiin jätettävä hoitosuihke, joka kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia tekemättä niitä veltoiksi. Suojaa latvoja haaroittumiselta. Auttaa säilyttämään värin ja suojaa UV-säteiltä. Sopii käytettäväksi aamulla kuiviin hiuksiin kampausta freesatessa.

Smoothing Masque

Syvähoitava tuote vaurioituneille hiuksille. Kosteuttaa ja antaa kiiltoa hiuksille tekemättä niitä raskaan tuntuisiksi. Omega 6 ja -9 öljyt sekä helokkiöljy takaavat kokonaisvaltaisen hoidon. Voidaan hieroa myös hiuspohjaan ilman latistavaa vaikutusta. Suojaa väriä ja antaa UV-suojan.

Spray And Clean

Kuivashampoo, joka tuuheuttaa jättäen mattaisen lopputuloksen. Spray and Clean puhdistaa ja raikastaa hiukset pesukertojen välissä. Voidaan käyttää myös muotoilutuotteena. Raikas tuoksu.

Brown Dry Shampoo

Väripigmenttiä sisältävä kuivashampoo ruskeille ja tummille hiuksille. Raikastaa hiukset poistaen lian ja rasvan. Antaa runsaasti voluumia ja mattaisen lopputuloksen.