VISION HAIRCARE – SUUNNITELTU SKANDINAAVISELLE HIUSTYYPILLE | Color Preserving Shampoo ja hoitoaine
465
post-template-default,single,single-post,postid-465,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Color Preserving Shampoo ja hoitoaine

Ihanaa, kevään ensimmäiset lämpimät päivät ja auringonpaiste on täällä. Niin ihana kuin aurinko lämmittävine säteineen onkin, on se samalla meille monin tavoin haitallinen. Se myös haalistaa herkästi hiusväriä. Vision Haircaren shampoot ja hoitoaineet sisältävät UV-suojan, joka auttaa sinua säilyttämään kauniin värin hiuksissa pidempään. Kannattaa kuitenkin muistaa, että vain hattu tai huivi antaa sen täydellisen suojan, jos oleilet pitkään suorassa auringonpaisteessa.

Pesutuotteissamme on myös värisuoja. Eli tuotteet pesevät hiuksesi hellävaroen ja hoitaen, hidastaen värin haalistumista. Värjätyille hiuksille suosittelemme erityisesti Color Preserving -tuotteita. Shampoo on sulfaatiton ja parabeeniton. Siinä on myös arganöljyä, joka kosteuttaa hiuksiasi. Vaikka tuote sisältää öljyä, se ei silti latista hiuksia lainkaan. Lopputulos on puhdas, ilmava ja todella kiiltävä. Sitä voi hentohiuksinenkin käyttää huoletta. Color Preserving -tuotteista on tykännyt kovasti myös karkea- ja luonnonkiharahiuksiset. Tuoksu on tuotteissa on hyvin kevyt ja raikas. Sulfaatittomat tuotteet mielletään helposti täysin vaahtoamattomiksi, mutta tämä kyllä myös vaahtoaa pestessä. Ja onhan ne myös kivannäköiset, eikö totta? Sarjasta on saatavilla kätevät matkakoot. Ne on helposti uudelleen täytettävissä. 100 ml:n pullo kestää vähän pidemmänkin matkan.

Ammattilaisen vinkki: Saat aina parhaan pesutuloksen vaahdottamalla hiuset kahdesti pienellä määrällä shampoota. Tee aina näin etenkin jos käytät runsaasti muotoilutuotteita.

Vision Haircare -tuotteet on myynnissä vain kampaamoissa.

No Comments

Post A Comment