VISION HAIRCARE – SUUNNITELTU SKANDINAAVISELLE HIUSTYYPILLE | Thicker – Huhtikuun tuote
445
post-template-default,single,single-post,postid-445,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Thicker – Huhtikuun tuote

Oletko himpun verran laiska hoitamaan hiuksiasi ja käyttämään muotoilutuotteita? Mutta silti olisi ihanaa, jos hiukset olisi hoidetut, tuuheat ja helposti hallittavat?

 

Tarjoan ratkaisuksi Thickeriä. Thicker on hoitava muotoilutuote, joka todella hoitaa ja tuo samalla reilusti tuuheutta. Hoitavasta ominaisuudesta huolimatta se ei tahmaa tai klähmää lainkaan, vaan jättää hentoisimmankin hiuksen ihanan ilmavaksi.

Thickeriä voit käyttää pesun jälkeen pyyhekuivaan hiuksiin pienen määrän ja föönata tai muotoilla miten haluat. Tai ihan vain antaa tuulen puhaltaa kuivaksi ja muotoilla vasta kun sille on tarve. Tuuheimman lopputuloksen saat aina föönaamalla tai kihartamalla.

Thickerin voit myös laittaa vasta kuivaan tukkaan juuri ennen muotoilua.

 

Se on myös loistava tuote laiskalle hoitoaineen käyttäjälle: Thicker hoitaa ja selvittää hyvin käsitellynkin hiuksen, etkä välttämättä tarvitse poishuuhdeltavaa hoitoainetta lainkaan. Ja mikä parasta, siinä on myös muotoiluraudan käyttöön sopiva lämpösuoja. Eli voit huoletta föönailla, suoristaa tai kihartaa hiuksiasi.

 

*ammattilaisen vinkki* Suihkuta Thickerin päälle vähän Ruff-suolasuihketta. Ruff vie lasimaisesta hiuksesta liukkautta ja antaa vielä lisää tuuheutta.

No Comments

Post A Comment